Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS


 

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο συναντιέται με το τ σχολείο ΒizimkentIlkokuluστα πλαίσια του προγράμματος Εrasmus KA229-2DC6F4A2   «Read and Write-Our Eyes to See the World».

Κατά την διάρκεια της 4ης κινητικότητας του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη/ Τουρκία, στις 22-28 Οκτωβρίου 2022, η σχολική ομάδα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ιλίου που την αποτελούσαν οι εκπαιδευτικοί Σταθάκη Άννα, Θεοδόσης-Παλιμέρης Διονύσιος, Καραλή Χρύσα, Κουσιουνέλος Θεοφάνης, Παραγιουδάκη Άννα επισκέφθηκαν  το δημοτικό σχολείο BizimkentIlkokulu.

Το σχολείο αποτελείται από νηπιαγωγείο και δημοτικό, έχει πάνω από 1.000 μαθητές και  45 εκπαιδευτικούς και βρίσκεται σε ένα προάστιο Beylikduzu της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία.

Οι μαθητές του σχολείου, μας υποδέχτηκαν με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

                                   

Το θέμα της συγκεκριμένης κινητικότητας ήταν οι «Ήρωες». Κάθε ομάδα παρουσίασε έναν δικό της τοπικό  ήρωα και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιλαμβάνονται οι μαθητές τους. Το σχολείο μας παρουσίασε  τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μας μπορούν να καταλάβουν τους ήρωες και συγκεκριμένα τον Οδυσσέα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου