Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Το πρώτο κουδούνι κινδυνεύει να μη χτυπήσει!

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ιλίου  ετοιμάζονται για να υποδεχθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες στο  ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Ένα μεγάλο όμως σύννεφο σκιάζει την προσμονή αυτή. Το σχολικό μας κτήριο στερείται ηλεκτροδότησης. Η μη εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σχολείου για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώθηκε κατά τη λειτουργία του την προηγούμενη σχολική χρονιά, οδήγησε στη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σχολικό μας κτήριο.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να βρεθεί μόνιμη και ουσιαστική λύση στο θέμα της κάλυψης των λειτουργικών εξόδων του σχολείου μας.


Το Σχολείο μας αποτελεί ένα στολίδι για την Ειδική Αγωγή.Εκπλήρωσε ένα αίτημα χρόνων για αξιοπρεπή στέγαση των μαθητών μας, έδωσε χαρά και χαμόγελα σε όλους μας, εκπαιδευτικούς, γονείς και πάνω από όλους στα παιδιά μας.
Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τη Δευτέρα στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς να μην υπάρχει τίποτα που να σκιάζει τη χαρά μας για το νέο ξεκίνημα.

Το πρώτο κουδούνι πρέπει να χτυπήσει και δεν πρέπει να κινδυνεύσει ξανά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου