Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού




Σήμερα, Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, γιορτάσαμε την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με τις εξής δραστηριότητες:


Σαν πρώτη δραστηριότητα, 15 από τους μαθητές μας, που αποτελούν και την ομάδα Μπάσκετ του Σχολείου μας, συμμετείχαν στον φιλικό αγώνα Μπάσκετ με το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου. 










Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος. Τα παιδιά μας και τα παιδιά του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου τον χάρηκαν και συμμετείχαν σε αυτόν με μεγάλη προθυμία και αγωνιστικό πάθος. 


Κατά τη διάρκεια του αγώνα νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Σχολείου μας με μικρή διαφορά. 





Στη συνέχεια και αφού χαιρετήσαμε και ευχαριστήσαμε για τη φιλοξενία τους τους συμπαίκτες και φίλους μας από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, επιστρέψαμε με το λεωφορείο μας στο Σχολείο μας για να συμμετάσχουμε στη δεύτερη δραστηριότητα της ημέρας. 




Βγήκαμε όλοι οι μαθητές στο προαύλιο του Σχολείου μας και με την επίβλεψη όλων των συναδέλφων και κάτω από τις οδηγίες της Γυμνάστριας μας, κυρίας Χαράς, η οποία ήταν και υπεύθυνη για την οργάνωση των δραστηριοτήτων, πραγματοποιήσαμε:











  • Αθλοπαιδιές




  • Αγώνες Στίβου




























  • Παιχνίδια και



















  • Ομαδικές χορογραφίες






Η ημέρα έκλεισε με το ζεστό χειροκρότημα όλων μας, για την συνολική και όμορφη συμμετοχή των μαθητών μας στα Αθλητικά Δρώμενα, καθώς και με την υπόσχεση πως και του χρόνου την ίδια μέρα θα συμμετέχουμε το ίδιο ομαδικά στον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. 















ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου