Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Explore Culture bit by bit


Πέντε διαφορετικές χώρες,  πέντε διαφορετικά σχολεία, δέκα διαφορετικοί εκπαιδευτικοί συναντήθηκαν 12-16 Νοεμβρίου στην πόλη Almanda της Πορτογαλίας, δούλεψαν μαζί, δημιούργησαν μικρά έργα τέχνης και έβαλαν τις βάσεις για το νέο πρόγραμμα Erasmus+ Explore culture bit by bit, το οποίο ξεκίνησε με τις καλύτερες  προοπτικές. Η συνάντησή μας υπήρξε άκρως ενδιαφέρουσα κι επιτυχημένη.


Ο Πορτογάλος συνάδελφος , κος Americo Jones, μας μετέδωσε το πνεύμα  και τους στόχους του προγράμματος και όλοι μαζί θέσαμε το χρονοδιάγραμμα και τις δραστηριότητες που η κάθε χώρα καλείται να υλοποιήσει, καθώς επίσης και τις λοιπές υποχρεώσεις μας. Η ζεστή φιλοξενία από πλευράς των Πορτογάλων συναδέλφων μας, όπως επίσης και η άψογη συνεργασία μεταξύ των εταίρων, μας γεμίζουν αισιοδοξία και μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι το πρόγραμμά μας θα υλοποιηθεί άριστα αποφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 





















Το σχολείο μας εκπροσώπησαν η Διευθύντρια του σχολείου κα Ειρήνη Βερώνη και η εκπαιδευτικός κα Ζωή Βενέτη υπεύθυνη του προγράμματος.

Νέο ραντεβού στις 3-10 Μαρτίου 2018 στο Paderborn της Γερμανίας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου