Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τα Χριστούγεννα ήρθαν

Μάγοι, μάγισσες και καλικάντζαροι βάλανε σκοπό να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα. Σκαρφίστηκαν λοιπόν να φτιάξουν ένα μαγικό φίλτρο που θα έκανε τα αστεράκια να σβήσουν. Μα όμως θα έρθουν τα Χριστούγεννα χωρίς αστεράκια; 
Ξωτικά, νεράιδες, άγγελοι κι αστέρια μάθανε το κακό νέο και βάζοντας όλη τους την αγάπη κατάφεραν να τους πείσουν να μην ρίξουν το κακό φίλτρο και όλοι μαζί να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι.
















Όλα αυτά τα εξαιρετικά γεγονότα, όπως αυτά αποτυπώνονται στο θεατρικό έργο ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ καθώς επίσης και η αναπαράσταση της γέννησης του Χριστού μας ζωντάνεψαν στο όμορφο θεατράκι του καινούριου μας σχολείου τις παραμονές των Χριστουγέννων. 











Παιδιά , γονείς , εκπαιδευτικοί καθώς και οι εξαιρετικοί καλεσμένοι μας παρακολούθησαν μια πραγματικά θαυμάσια παράσταση με έντονο το μήνυμα της αγάπης αυτές τις γιορτινές μέρες. Μαγικά Χριστούγεννα πέρασαν οι μικροί μας ήρωες με τον Άγιο Βασίλη να τους μοιράζει δώρα και γλυκά.




Η γιορτή πλαισιώθηκε από τον μουσικό κ Σπύρο Ηλιάδη που με τη συνοδεία της γκάιντας γέμισε το χώρο με υπέροχες μουσικές.

Ευχαριστούμε θερμά τα υπέροχα παιδιά μας και όλους τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης υπήρξε η ολόπλευρη στήριξή της από την Διεύθυνση του σχολείου τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.
Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο γονέων για την πολύτιμη βοήθειά του.
Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρώην Υπουργός Παιδείας και νυν Βουλευτής Α΄ Αθήνας Κος Φίλης Ν. , ο Δήμαρχος Ιλίου Κος Ζενέτος Ν., ο Εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας Κου Γιαβρόγλου, Κος Αθανασόπουλος, ο Κος Πολίτης Γ., Προϊστάμενος Α΄ Εκπαίδευσης, η Κα Ατταλιώτου Κ., Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής Τρίτης Περιφέρειας (Γ΄Αθήνας – Δυτικής Αττικής – 1/3 Ανατολικής Αττικής), η Κα Βομπιράκη Ν., Προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου, τα μέλη του Δ.Σ Δήμου Ιλίου Κοι Γκόγκος Κ., Γκόνης Χ. και Τσιμογιάννης Ά., καθώς και η Κα Ανδρεάδη Γ., Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων Δήμου Ιλίου.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου